Timmerwerk binnen

Werken met hout blijft een ambacht

Deuren en Kozijnen
De fabricage van houten deuren en kozijnen gebeurt op traditionele wijze.
Er zijn diverse soorten kozijnen zoals standaard, moderne en ook klassieke kozijnen. Kozijnen met naar binnen of buiten draaiende ramen, draaikiepramen en valramen.
De afwerking geeft het geheel weer en zorgt voor een compleet beeld met de omgeving. Een kozijn bepaald de sfeer van een woning.

Meubelmakerij
Meubelen gemaakt op basis van meubelmakersvakmanschap.
De vervaardiging in de eigen werkplaats geschiedt naar traditionele houtbewerkingstechnieken. Met een grote nadruk op natuurlijk en ambachtelijk handwerk.
Uw boekenkast, tafel, kleinmeubel, kastenwand, lambrisering, radiatoromkleding, schouw, wandmeubel of keukendeurtjes worden voor u op maat gemaakt en naar eigen inzicht en smaak vervaardigd. Met perfecte afwerking tot in het kleinste detail.
Tevens is het mogelijk om uw huidige meubelen aan te passen. Heeft u een bepaald meubelstuk dat prachtig bij uw interieur past maar is deze net iets te groot, geen enkel probleem, alles wordt op maat gemaakt volgens uw wensen.

Inbouwkasten
Kasten op maat gemaakt.
In tegenstelling tot standaard kasten, kunnen inbouwkasten zoals vaste schuifdeurkasten, inloopkasten of andere ingebouwde kasten geheel op maat gemaakt worden. Verder brengen ingebouwde kasten altijd een waardevermeerdering van uw huis met zich mee.
Doordat alle kasten in eigen meubelmakerij worden vervaardigd en ook de montage in eigen beheer blijft, zal de prijs u aangenaam verrassen. De maatkasten zijn dan ook vaak niet duurder of zelfs voordeliger dan standaard kasten. De voordelen zijn echter duidelijk vele malen groter.
Vrijwel aan elke situatie aan te passen zoals; obstakels, leidingen, schoorstenen, etc. zijn geen enkel probleem.

Trappen
Gerenoveerd of compleet nieuw én in iedere gewenste stijl.
Bij slijtage, piepen en kraken is het niet altijd nodig om uw trap compleet te vervangen. Renovatie is dan een uitstekend alternatief. Oude treden kunnen met massief houten overzettreden bekleed worden. Voor iedere trap is er een passende oplossing. Daarbij kunt u kiezen uit diverse hoogwaardige houtsoorten als eiken, gestoomd beuken, mahonie en Amerikaanse esdoorn.
Uw trap komt nog meer tot zijn recht met op maat gemaakte trapleuningen en traphekjes met spijlen. Daarbij kunt u kiezen uit diverse hoogwaardige houtsoorten als eiken, gestoomd beuken, mahonie en Amerikaanse esdoorn, etc.

Bekijk mijn referenties