Timmerwerk buiten

Geen klus is te groot

Dakkapellen
Aannemingsbedrijf van klein onderhoud- en timmerwerk.
Met de meeste ervaring en geplaatste dakkapellen in de omgeving. Alles in eigen beheer. Een Dakkapel biedt u meer mogelijkheden voor een slaapkamer of hobby kamer. Uw zolderruimte omzetten in een royale slaap- of studeerkamer. Door het laten plaatsen van een dakkapel of een dakraam wordt uw kamer of zolder getransformeerd in een bruikbare ruimte.
Naast het plaatsen van dakkapellen behoort renovatie en restauratie van dakkappellen ook tot de mogelijkheden.

Carports
Uitbreiding, vervanging en restauratie.
Een carport staat bij het huis en is een overdekte stalling voor een auto. Carports worden in verschillende materialen geleverd, maar vaak wordt het frame gemaakt van hout en aluminium.
Veel autobezitters denken dat een volledig afgesloten ruimte de beste beschutting en bescherming biedt aan een auto. In een afgesloten ruimte kan het vocht niet weg, waardoor dampvorming ontstaat. Zo krijgt roestvorming vrij spel. Door de constante luchtcirculatie in een carport wordt de wagen drooggeblazen. Daarnaast biedt een carport een goede bescherming tegen allerlei invloeden van buitenaf. Zoals regen, hagel, vallende takken en vogelpoep.
Voor de bouw van een carport is vrijwel altijd een bouwvergunning noodzakelijk. Een carport is immers een bouwwerk dat direct tegen een bestaande woning wordt aangebouwd.

Aanbouw
Een grotere woning zonder te verhuizen.
U wilt groter wonen en denkt aan een verhuizing of een verbouwing. Overweeg dan eens een aanbouw. Een aanbouw kan verrassend veel ruimte opleveren.

Gespecialiseerd in de kleinere projecten bij of aan uw huis. Door klein te blijven, houden we de algemene kosten laag en kan bij elk project een zeer scherpe prijs worden gegeven.

Bekijk mijn referenties